dinsdag 25 september 2012

Voor Straight een website anno 2013

25/09/2012 - NIEUWS | De nieuwe Drupal CMS-website van Straight staat nu volledig online en is volop geïntegreerd met de nodige social media. Er is duidelijk gekozen voor een strategie waarin Google Blogger de hoofdrol speelt. Berichten die op deze blog worden gepubliceerd, worden eveneens automatisch doorgeplaatst op de Facebook pagina, de Twitter pagina, de Google+ pagina en in de website van Straight. Tevens is het mogelijk voor de bezoeker om zich in te schrijven op de website voor een nieuwsbrief, terwijl men zich op de blog zelfs kan inschrijven om van iedere publicatie een e-mail te ontvangen.


Maak van uw bezoeker een volger

Een website anno 2012 mikt niet meer alleen via Google op bezoekers wanneer die een behoefte hebben, maar is ook voorzien van de nodige mogelijkheden waarmee men zich kan op abonneren met zijn favoriete sociale netwerk zodat hij/zij u kan volgen, mits op regelmatig tijdstip interessant gecommuniceerd wordt. Zo ontstaat er een nieuw rechtstreeks communicatiekanaal met uw oorspronkelijke bezoekers.

Haal meer uit uw communicatie, uit uw website. Contacteer ons op het nummer +32 89 721 250 of geef een seintje op info@straight.be
Graag tot uw dienst.